Oplossingen

Van een koelhuis verwacht u niet alleen maar opslagmogelijkheden. U verwacht ook dat een koelhuis vanuit úw belangen denkt. Even een telefoontje als een partij echt de deur uit moet. Een slagvaardige aanpak als u haast heeft met een bestelling. Een goed advies over wat te doen met een partij die tijdens het transport onverwacht sterk in kwaliteit is achteruit gegaan. Die toegevoegde waarde is Cool Control eigen.

Er staan proactieve medewerkers voor u klaar voor wie geen moeite te veel is.

 

Gekoelde opslag

Optimale opslag begint bij perfecte condities. Die vind u bij Cool Control.

Vanuit drie locaties in Maasdijk bieden we u up-to-date koelomstandigheden.
In drie direct naast elkaar gelegen panden met 45 dockshelters bied Cool Cool control een totaal aantal van 9200 palletplaatsen verdeeld over 41 onafhankelijk te regelen compartimenten. Daardoor is het mogelijk voor elk type fruit een ideale koeltemperatuur te realiseren. Bovendien heeft u de zekerheid dat er altijd voldoende capaciteit beschikbaar is.

Dit alles  op een locatie die gemakkelijk bereikbaar is:
de vestigingen liggen pal aan de A20 en dichtbij de Rotterdamse haven.
Value Added Logistics

Labeling, om- en verpakmogelijkheden

In sommige gevallen is er een extra handeling benodigd op verzoek van u of uw afnemers. Ook in die gevallen kunt u op Cool Control rekenen. We zijn u graag van dienst met een breed scala aan value added logistics.
Wij hebben diverse verpakmachines waarin we een groot aantal (klein)verpakkingen kunnen realiseren. Dit betreft onder andere flowpack, Girsac, netten en traypacken. Wij kunnen groente en fruit ompakken en sorteren naar de door u gewenste specificaties.

Een unieke service die wij bieden is het geautomatiseerd schoon wassen van Citrusfruit. In een speciale machine wordt het fruit gereinigd van vuil en schimmel, een veel snellere en effectievere manier dan handmatig poetsen.

 

Vanzelfsprekend kunnen alle verpakkingen voorzien worden van de gevraagde stickers of labels.

Door een samenwerking met een in om en-verpak gespecialiseerd  uitzendbureau  kunnen we voor deze activiteiten snel extra capaciteit regelen.

Bij Cool Control heeft u de zekerheid dat we uw verzoek met de grootst mogelijke snelheid en flexibiliteit oppakken.


Transport

Transport is essentieel in de keten van producent naar consument. Samenwerken met Cool Control geeft u de zekerheid dat uw lading tijdens het vervoer van en naar onze koelhuizen in vertrouwde handen is.

Wij werken met een vast netwerk van transportbedrijven, met wie we al jarenlang goede relaties onderhouden. Dit netwerk bestaat uit in fruitvervoer gespecialiseerde transportonder- nemingen. Elke vrachtwagen beschikt over een geavanceerde koelinstallatie om fruit op de gewenste temperatuur te vervoeren. Chauffeurs met verantwoordelijkheidsgevoel doen de rest: úw lading op tijd bij een van onze koelhuizen of bij uw klanten bezorgen.

 

Cool Control neemt u graag de zorgen uit handen voor het transport van uw lading naar Maasdijk. Dagelijks vinden containers met uiteenlopende ladingen hun weg naar onze koelhuizen. Vanuit vrijwel alle Europese havens en luchthavens is het transport mogelijk. Dit betreft onder andere de havens van Rotterdam, Antwerpen, Zeebrugge en Marseille en de luchthavens van Amsterdam, Maastricht, Luik, Parijs en Frankfurt.

Ook het vervoer naar alle bestemmingen in Europa wordt verzorgd voor Cool Control. Dagelijkse groupagetransporten zijn een efficiënte oplossing voor al uw vervoer naar Europese bestemmingen. Uiteraard voor Frankrijk, Duitsland, Groot Britannie en de Benelux maar ook Polen, Hongarije, Roemenië en andere landen in Oost-Europa zijn mogelijk.